Elena Udrea castiga editia de toamna a show-ului“ Eutanasiez pentru PDL”

Dupa ce-a trimis o armata de basi-buzuci sa adune minimum 20 de milioane de semnaturi (pt. a sprijini initiativa de incarcerare, sterilizare si returnare a tuturor cainilor, prin metoda eutanasierii cu “barbiturice” sub forma de rangi) si mai ales dupa ce documentele maretei “campanii” s-au scurs in presa, PDL-ul s-a hotarat sa dea “cuvantul”,madularelor sale luminate, in cadrul editiei de toamna a show-ului de mare audienta, “Eutanasiez pentru PDL”. In acest scop, a expectorat un Comunicat pe presa ( miercuri, 9 noiembrie) (http://www.ultima-ora.ro/?p=41225), si-a suflat nasul pe blogul Elenei Udrea (http://www.elenaudrea.ro/ce-propune-legea-pdl-privind-maidanezii-care-sunt-cauzele-pentru-care-problema-nu-si-a-gasit-solutionare-pana-acum.html) si  a expulzat prin uretra o conferinta de presa cu Fane Pirpiliu si Sorina Placinta (duminica 13 noiembrie) (http://www.mediafax.ro/politic/pdl-anunta-ca-a-strans-200-000-de-semnaturi-pentru-legea-privind-maidanezii-8969224.)

                                                  Mesajul catre ONG-uri

Editia de toamna a show-ului s-a desfasurat sub egida lozincii “sa denigram cu raspundere ONG-urile” iar esenta mesajului dedicat respectivelor ONG-uri de minoritatea “ganditoare” din PDL suna cam asa:“Ba pe-a maaatiiiiiiiiiiii”! ( daca ONG-urile au acuzat PDL-ul ca habar n-are ce contine legea de care trage cu dintii, Udrea, Placinta, Pirpiliu si Partidul zbiara si ei ca ONG-urile nu stiu ce contine legea. Daca ONG-urile au acuzat PDL-ul ca vrea caini pe strazi (pt. ca primarii Partidului sa traiasca de pe urma lor, pe banii nostri), Udrea, Placinta, Pirpiliu si Partidul tipa si ei ca “ONG-urile vor caini pe strazi pentru ca traiesc de pe urma lor”) !

                    Reteta pdl-ista pentru “atingerea starii de stupiditate absoluta”

Din pacate, inscriindu-si “concurentii” la sectiunea de “strigaturi recriminante” in loc sa-i lase sa presteze doar dansuri tematice cu sigle, fluturasi, sticle de ulei si pungi cu faina, PDL-ul a renuntat la unica strategie care-l putea impiedica sa cada cu totul in grotesc si anume, strategia “tacerii aurite”. Daca pedelistii taceau, filosofi ramaneau! Insa, dac-au postat, prestat si recriminat, Udrea, Placinta, Pirpiliu (si ceilalti) au reusit performata de a-si confectiona de unii singuri, cate-o aura de stupiditate desavarsita. Iata cam ce-au facut sau n-au facut concurentii de la “Eutanasiez pentru PDL” (concurs castigat detasat de Elena Udrea) de-a lungul si mai ales de-a latul comunicatelor, postarilor pe blog si conferintelor lor de presa :

 1. Au lansat ideea de un cretinism tetanizat, conform careia ONG-urile “ar avea interesul sa ramana caini in strada, pt. ca din asta traiesc”. Ceea ce e mai grav e ca n-au realizat ca si un copil de clasa a IV-a poate face urmatorul rationament: in conditiile in care organizatiile de protectie a animalelor sunt finantate numai de donatori privati iar printre acesti donatori se numara chiar membrii ai respectivelor organizatii, sa sustii ca “ONG-urile isi doresc sa nu se rezolve problema cainilor”, inseamna, de fapt  sa sustii ca donatorii privati din spatele O.N.G.-urilor si din O.N.G.-uri sunt niste masochisti care vor sa arunce cu proprii bani pe fereastra! (PDL-ul a uitat sa acuze si Organizatia Mondiala a Sanatatii ori Intergrupul pt. Protectia si bunastarea Animalelor din PE, care au recomandat metoda sterilizarii si returnarii, ca sunt la fel de interesate ca ONG-urile in existenta la nesfarsit a cainilor pe strazi).

 2. Au acuzat “O.N.G.-urile ca nu cunosc legea” si ca “dezinformeaza” cand spun ca se va impune/favoriza eutanasia (Elena Udrea a lansat si niste panseuri despre cum “elucubreaza ong-istii pe marginea legii pe care n-au citit-o”) desi tot “activul de partid” al PDL la un loc, nu cunoaste bine nici macar un aliniat din PL 912 si desi legea pe care-o sustin:

 • impune eutanasia si nu lasa la latitudinea Consiliilor locale DECAT metoda de gestionare a celor cativa caini care nu vor fi ucisi in primele 3 zile de la capturare, pe motiv ca ar fi agresivi, periculosi sau bolnavi (Din coroborarea art. 5, alin (1) cu art. 137  rezulta ca toti cainii care nu sunt sanatosi sau care sufera de afectiuni de gravitate medie sunt considerati “irecuperabili” si vor fi omorati);

 • privilegiaza eutanasia si incarcerarea cainilor in detrimentul sterilizarii (fapt care rezulta din coroborarea art. 5, alin. (1), art. 7, alin. (1), art.  131  si Anexei nr. 3-„Eutanasierea Cainilor”);

 1. Au scornit (Udrea pe blogul personal) ineptii de-a dreptul paradoxale (cica “Basescu a oprit campania de omorare acum 9 ani pentru ca, la scurta vreme dupa ce-a inceput-o, s-a dat o lege prin care se interzicea eutanasia”) care turtesc spatiul si timpul, confundandu-l pe Basescu cu un bozon maltratat de un accelerator de particule. Astfel, daca ar fi sa dam crezare “blondei care danseaza cu eutanasia”, Basescu ar fi oprit campania de omorare in acelasi moment in care a inceput-o sau chiar mai devreme (OUG 155, privind gestionarea cainilor fara stapan a intrat in vigoare prin noiembrie 2001) iar “vremea scurta” care ar fi trecut de la inceperea si pana la interzicerea eutanasiei ar insuma “nu mai putin” de 6 ani si 2 luni (Eutanasia a fost interzisa prin intrarea in vigoare a legii nr. 9/2008);

 2. Au folosit, ca niste escroci experimentati, semnaturile pe care le-au strans (200000 dupa anuntul lor, daca nu cumva le-au multiplicat cu 10 ca-n alte statistici turmentate) pentru a promova eutanasia desi majortatea oamenilor n-a semnat nici pentru sustinerea eutanasiei si nici pt. legea pdl-ista  ci pentru“rezolvarea problemei cainilor fara stapan”in general (deziderat cu care toata lumea, inclusiv ONG-urile, e de accord).

 3. Au mintit cu seninatate ca ”si-au instruit corect activul de partid” trimis sa stranga semnaturi. Atat de “corect” incat trepadusii platiti la ora si la semnatura:

 • au  jumulit semnaturi de la pensionari santajati cu cupoanele de pensie, de la functionari publici stransi cu usa de primari, de la membrii de partid cumparati cu doua pixuri si-un abonament pe troleibuz, de la elevi minori care jucau baba-oarba;

 •  au prostit populatia, punand-o sa semneze pt.“rezolvarea umana”a problemei, (pt.“strangerea si ducerea in adaposturi in 48 de ore a tuturor cainilor”urmata de “deparazitarea” si eventual returnarea lor in strada, “dar numai dupa sterilizare”).

 1. Au acuzat O.N.G.-urile ca “n-au facut nimic”, cand stiau foarte bine ca acestea au castrat, deparazitat, vaccinat antirabic, adapostit si dat in adoptie pe cheltuiala proprie peste 100000 de caini, iar acolo unde au avut sprijinul autoritatilor locale (in Oradea) au reusit sa reduca drastic populatia de caini fara stapan, prin metoda sterilizarii;
 2. Au confundat cainii fara stapan cu sobolanii fara stapan, liliecii fara stapan, porumbeii fara stapan  si paparudele cu si fara stapan, estimand ca in tara ar exista cca 2 milioane de caini fara stapan (adica un caine fara stapan la fiecare 10 locuitori) .
 3. Nu le-a trecut nicio clipa prin capete ca, in orice stat de drept, campaniile de lobby organizate de societatea civila sunt mult mai credibile decat campaniile de lobby organizate de partidul politic aflat la putere;
 4. Nu si-au pus niciodata problema ca, prin campania asta furibunda, nu fac altceva decat sa-i dea de gol pe primarii pdl-isti care vor sa-si bage mainile pana-n umeri in bugetele pt. eutanasie/incinerare.
P.S.
Citind cele de mai sus s-ar putea intelege ca vreau sa descurajez iesirile publice ale PDL-ului pe tema cainilor fara stapan. Nimic mai fals! Din contra, felicitari PDL-ului, Elenei Udrea, Sorinei Placinta, felicitari si, “la mai mare”!  Aproape ca-mi pierdusem speranta ca as putea sa mai vad vreun “star” pdl-ist (Pirpiliu se exclude) dintre aia care “presteaza pt. eutanasie”, iesind la bataie incornorat c-o tufa de argumente blegi si troglodite  (dupa ce, 8 luni de zile, le-am tot “afumat” barlogul incercand zadarnic sa-i scoatem la o confruntare publica).
Feher Codrut
Share
2 Responses to "Elena Udrea castiga editia de toamna a show-ului“ Eutanasiez pentru PDL”"
 • 3LG 27/11/2011 la 2:32 pm

  NU…asta nu va ramane asa. Zic eu si inca multi , multi altii, care ne consideram civilizati.

 • Nicoleta 28/11/2011 la 11:44 pm

  Vom opri masacrul cainilor cu orice pret! Va rog sa scrieti despre campania PDL de instigare la violenta si crima impotriva iubitorilor de animale si la faptul ca au blocat legea sterilizarii in mod intentionat din 2007 pana acum. Sunt doua aspecte care au intors Romania in evul mediu, datorita unui partid hraparet si agresiv.
  Pot sa va spun doar atat: am colegi care nu iubesc animalele, nu le vor pe strada, dar pana si ei au inteles ca sterilizarea este singura masura eficienta. Acesti colegi au votat cu PDL. Pentru ultima data!
  Campania de manipulare a prins la prosti. Care desi sunt multi, tot prosti raman.

Leave a Reply: