Cine se-ascunde sub „FOTE”-le hingherului Bărbulescu Flavius

Cine se-ascunde sub „FOTE”-le hingherului Bărbulescu Flavius

 

Miercuri 13 februarie 2013, în jurul orei 10.30, trei hăndrălăi din garda personală a hingherului-șef  Bărbulescu Flavius Dumitru, au năvălit pe poarta SC Flavus SA (poarta nr. 1 a fostei Uzine Tractorul), cu misiunea sfântă de a anihila o celulă teroristă de maidanezi care plănuia să saboteze FOTE 2013, urinând subversiv pe patinoarul din Parcul Tractorul.

Cei trei hominizi ale căror semnalmente coincideau cu cele ale numiților Burgă Gheorghe, Pavăl Gheorghe si Prodan Ovidiu și-au scos pușcoacele cu tranchilizant și-au început să împroaște în stânga și-n dreapta cu droguri de risc mai ceva ca niște dealeri care vor să scape de marfă, pentru că sunt urmăriți de poliție. La a treia salvă de ketamină, au nimerit un amărât de câine, nu l-au putut prinde și-atunci s-au răzbunat exemplar pe 7 cățeluși de numai 3 săptămâni care stăteau cuminți într-o cușcă (făcută de două angajate ale unei firme din incinta SC Flavus): i-au înșfăcat și i-au azvârlit în papucul lor răpciugos, despărțindu-i astfel de mama lor care a fugit speriată.

Paval              Burga

   Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra tembelismului acestei acțiuni, trebuie spus că locul în care se afla cușca celor 7 cățeluși era un loc ferit, în interiorul incintei înconjurate de gard (și păzite de un portar) a SC Flavus, adică era un loc în care hingherii n-aveau ce căuta din simplul motiv că prin lege, câinii pe care au ei dreptul să-i prindă sunt „acei câini care circulă liber, fără însoțitor, în locurile publice” (și nu acei căței de trei săptămâni care stau într-o cușcă pe un teren privat). Când portarul societății (SC Flavus) i-a întrebat „de ce iau puii” și le-a spus că mama lor e prin zonă, ipochimenii i-au replicat scurt că „le-a ordonat primăria” să ridice toate creaturile cu aparență canină (inclusiv embrionii) pe o rază de 5 km in jurul Patinoarului.

Pe urmele hinghero-raptorilor de la S.P.G.A.

 

La ora 14.15, după ce am auzit de mârșăvie, am ajuns la locul faptei , am vorbit cu paznicul de la Poarta S.C. Flavus și am identificat în zăpadă urme ale hinghero-raptorilor și cușca din care au fost luați cățeii. Am văzut-o  și pe mama puilor despre care portarul ne-a spus că se rotește debusolată prin zonă. La ora 14.40 am sunat la serviciul unic 112 și am cerut sa vină un echipaj de poliție la adăpostul de la Stupini pt. a constata că hingherii comiseseră o infracțiune, respectiv un act de cruzime față de animale- „despărțirea puilor de mamă înaintea vârstei de minimum 8 săptămâni de viață”, faptă interzisă de preved. art. 6, alin. (2) lit. k) din legea nr. 205/2004, privind protecția animalelor. Am ajuns la văgăuna hingherească în jurul orei 14.45 surprinzând vreo doi îngrijitori care-și luau tălpășița.  În curtea interioară nu era nimeni, hala era încuiată, iar pubelele pentru cadavre erau goale. După vreo 5 minute s-a ițit din bârlogul în care hibernează zilnic, veterinarul-marionetă al adăpostului, pe care l-am întrebat ce a făcut cu cei 7 pui.

 

 

 

„Veterinarul” Sabău Cristian și „tehnicianul veterinar” Moldovan Dorin

 

Personajul ne-a prevenit cu un zbieret că „miercurea nu vorbește cu noi”, a împuns de câteva ori aerul cu degetul arătător, într-o imprecație mută și-a fugit să raporteze „efracția”, expertului în produs și dosit cadavre al adăpostului- așa zisul „tehnician veterinar” Moldovan Dorin.

 

 

Alertat de piÈ›igăielile paiaÈ›ei dotate cu È™tampila de medic veterinar, Moldovan Dorin, care tocmai se pregătea să se spele pe cap în timpul programului de adăpare al câinilor (după cum chiar el ne-a explicat) a ieÈ™it afară È™i ne-a răspuns la întrebarea „ce-aÈ›i făcut cu cei È™apte căței?”, punându-ne placa atât de dragă lui Bărbulescu: „azi nu e program cu publicul, nu răspund la nicio întrebare când nu e program cu publicul…părăsiti adăpostul etc.”

 

                    „Mopul” comisarul Mircea Popa si „Laveta” Subcomisarului Marin Cătălin.

                                                                             

La 10 minute după ce ne-am retras la poarta militarizată a speluncii, a apărut echipajul de politie de la secția 2. Le-am cerut să verifice dacă sunt puii în adăpost și-am așteptat. Ca la fiecare acțiune a secției 2, am simțit aproape fizic cum „rotițele” se pun în mișcare și cum zbârnâie „suveica” mușamalizării. Probabil că șeful secției 2 de politie, Marin Cătălin (cel care a moștenit de la Mircea Popa „bețele” care trebuie băgate în „roatele” fiecărei sesizări anti-hingherești și „laveta” cu care trebuie ștearsă orice urmă a potlogăriilor)

 

inspector principal de politie  CRISTIAN CATALIN MARIN 
SEFUL SECTIEI 2 POLITIE

 

l-a sunat pe Bărbulescu care, la rândul lui, l-a sunat pe milițianul biciclist, schior, alpinist și hinghero-fil, Mircea Popa (foto – la nivelul ierbii)

 

(cățărat pe dorsala scripcarului până în creștetul Poliției Municipiului și deținător al premiului „Mopul de aur” pentru merite deosebite în spălarea tuturor „dejecțiilor” hingherești din anii 2009- 2013), care l-a sunat înapoi pe Marin Cătălin, ordonându-i să-și mai ia niște „lavete” și să inventeze niște pretexte cretinoide ca să permită ușcheala celor 3 infractori.

E posibil ca undeva pe firul ăsta scurt, roșu și puturos, să fi intervenit și genialul ctitor de sensuri și nonsensuri giratorii care, mic la stat, dar mare la sfat cum îl știm, să fi pecetluit soarta cățeilor și-a anchetei amenințând că-i „FOTE” pentru toți si că-i „FOTE” pe toți.

 

        După douăzeci de minute de frecat luleaua în debaraua „veterinarului” Sabău Cristian, cei doi polițiști condamnați la figurație de către șefii lor direcți si indirecți, au venit să ne întrebe „ce și cum”, „de unde știm ca hingherii au luat puii”, „cine a văzut și când”, în încercarea patetică de a afla dacă avem vreo dovadă care să-i incrimineze pe „băieți”. Au declarat ca au verificat registrele și că nu s-ar fi adus niciun pui. Le-am cerut să verifice dacă mâzgăleala din hârțoagele hingherești corespunde cu realitatea din țarcuri, adică sa intre in adăpost împreuna cu un martor asistent (de la o firmă din incintă) și după 5 minute de parlamentări, au intrat și au verificat. Din păcate, cațeii nu erau în adăpost. Le-am cerut atunci să cheme mașina celor trei suflători în ketamină, la bază pentru a verifica dacă animalele nu sunt în mașina și pentru a-i audia.

La auzul acestor solicitări fireÈ™ti, poliÈ›iÈ™tii au dat ochii peste cap È™i ne-au transmis, cu cuvintele lor, pretextul tâmpit ticluit de minÈ›ile fecunde ale miliÈ›ienilor Mircea Popa si Marin Cătălin: ”Dom’le de unde să È™tim noi unde e maÈ™ina, maÈ™ina e pe traseu dom’le are treaba, e direcÈ›ionată de dom’ primar, că e FOTE ăsta!” Cum dom’le”, am replicat noi, „adică primarul a ajuns dispecerul hingherilor? Si chiar dacă ar fi dispecerul hingherilor, cum să nu puteÈ›i opri maÈ™ina în trafic?!”….”Cum s-o oprim dom’le È™i cum s-o găsim noi, găsiÈ›i-o dumneavoastră!” ne-a spus dezarmat poliÈ›istul, exact în momentul când papucul infractorilor trecea pe sub nasul nostru, pe strada Merilor. BulversaÈ›i de dialogul ăsta absurd, desprins parcă dintr-un roman de Kafka, am mai sunat o dată la 112 dar jocurile erau făcute, pentru că dispecerul poliÈ›iei era setat din fabricaÈ›ie să redirecÈ›ioneze tot către „spălătoria” improvizată de subcomisarul Marin la SecÈ›ia 2 de PoliÈ›ie.

     Atomei Adrian, „liberalul” care a introdus hingheritul… în „decalogul liberalului”

 

Polițiștii s-au retras „strategic”, iar noi am stat pana la ora 18 in fața drumului de acces spre adăpost. Bineînțeles că papucul cu infractori nu s-a mai întors așa cum era firesc s-o facă, dacă ar fi fost plecat în nu’s ce misiune „strategică” pentru salvgardarea FOTE, ci a zvârlit câinii/cățeii pe arătură și-a lăsat hingherii (probabil troscăiți bine) la vatră. Între timp, s-a dat alarma pe rețelele de socializare, iar mesajele de reproș au început sa curgă, atingându-l și pe viceprimarul Atomei, care zăcea pe facebook încercând să introducă principiul „liberal” al hingherelii in „decalogul liberalului”.

 Tocmai găsise o formulare potrivită obținută prin compilarea „poruncii liberale” nr. 5 cu „ porunca liberală” nr. 6 (de genul: „liberalul nu face nicio deosebire între un hingher ticălos și un cetățean cinstit. Ca să poată să comande un hingher ticălos, liberalul învaţă mai întâi să asculte de un hingher ticălos”). Când a văzut postările despre mârșăvie, Atomei Adrian a uitat pentru o clipă că el l-a salvat pe hingherul care era cu un picior în groapă, când a pierdut Scripcaru Consiliul Local și a declarat că: ”așa ceva e de netolerat, că se va informa, va face si va drege”. Bineînțeles că nu era decât o cacialma pentru că Adrian mizase deja totul pe cartea involuției preferând sa liberalizeze apucăturile penale ale lui Bărbulescu, în loc să-i liberalizeze hingherului postul de director.

A doua zi, Pavăl, Burgă È™i ăilalÈ›i au recunoscut că au luat puii dar È™i-au bătut joc în continuare de fetele care îi îngrijiseră È™i-i căutau disperate, trimițându-le la dracu-n praznic, în tot soiul de locaÈ›ii fictive. Pavăl Gheorghe, mustit bine È™i cu chef de È™uÈ™e, a declarat chiar că fetele care au căutat cățeii „ar fi trebuit să-l caute pe el la ouă”. CeilalÈ›i hingheri ne-au avertizat că dau acatiste È™i aprind lumânări ca sa pățim „ceva rău”, secÈ›ia 2 de PoliÈ›ie a trimis un cetățean discret care È™uÈ™otea cu Moldovan Dorin rugându-l să-i dea o declaraÈ›ie scurtă, viceprimarul Atomei a dispărut de pe facebook ca un comentariu cenzurat, iar Mircea Popa s-a plâns superiorilor că noi îl harÈ›uim, că el e băiat bun, că e FOTE È™i că…noi îl hărÈ›uim.

Am depus adrese la IPJ Brașov, la secțiile 2 si 3 de poliție Brașov solicitând ca „oamenii legii” sa acționeze cu maximă celeritate pentru găsirea puilor (ceea ce suntem convinși c-o vor face începând cu data de 14 iulie 2013, atunci când deseveul are programat primul control tematic pe trimestrul III la adăpostului de la Stupini).

 

Primul tâlc al întâmplării: abjecția și hingheritul ca ideologie

 

Din întâmplarea asta atât de banală dar totodată atât de abjectă tragem o grămadă de învățăminte. În primul RÂND e clar că nu putem înțelege actul hingherilor decât dacă-l „citim” în cheie patologică și/sau ideologică. De ce să iei niște pui de 3 săptămâni de lângă mama lor, dintr-un loc privat în care erau îngrijiți și dintr-o cușcă în care erau în siguranță si să-i duci la dracu-n praznic, unde vor muri, cel mai probabil în chinuri?! Mai mult, de ce să faci asta ziua în amiaza mare, când știi ca ești văzut, monitorizat, când știi că ți se pot face plângeri penale și că iți pui ONG-urile în cap?!

 

 

La întrebările astea nu există decât un răspuns: nu avem de-a face cu o conduită normală ci cu una patologică. Și-aici pot fi două tipuri de patologie: o patologie naturală, de tipul sadismului și o patologie nenaturală, indusă, de tipul nebuniei ideologice. Sunt tentat să cred că e vorba de o patologie nenaturală mai ales că singura comparație care-mi trece prin cap când mă gândesc la nebunia hingherească a numitilor Burgă, Pavăl si Prodan (evident, păstrând proporțiile) este cea cu nebunia nazistă sau comunistă care sunt nebunii de tip ideologic.

De pildă, naziștii erau capabili să disloce un batalion întreg, să riște soarta unei bătălii, doar pentru a căuta zile întregi 2 copii evrei ascunși într-un pod. La fel, în timpul războiului civil, bolșevicii mobilizau o grămadă de oameni pentru a distruge o piață nenorocită unde moscoviții făceau troc pentru a supraviețui. În ambele cazuri, scopul pare derizoriu în raport cu eforturile făcute si cu riscurile asumate pentru atingerea lui, însă acest scop se întemeiază pe un „sacrament” ideologic ce nu poate fi contestat. Prinderea celor doi copii evrei ori lichidarea „talciocului” moscovit, n-ar fi produs niciun efect asupra realității în care trăiau naziștii si bolșevicii, însă reprezentau o necesitate absolută din perspectiva ficțiunii ideologice cu care aceiași naziști și/sau bolșevici încercau să înlocuiască realitatea (evreii erau „esența răului” pentru nazist iar indivizii care făceau troc ”- esența putreziciunii capitaliste”, pentru bolșevic).

 

 

 

La fel ca si copii evrei ori ca amărâții care făceau troc (păstrând proporțiile, cum am mai spus), cei 7 căței trebuiau eliminați, nu pentru că Pavăl, Burgă si Prodan ar fi neapărat niște sadici, ori pentru ca FOTE ar fi fost in vreun fel deranjat, ci pentru că mintea lor e contaminată de nebunia cvasi-ideologică a „hingherismului” inoculat ani de zile de Bărbulescu, scripcaru și de ceilalți hingherologi din aparatul Primăriei.

 

Al doilea tâlc: hingherilor le place sa facă „fericiți” copiii!

 

Al doilea tâlc e legat de rolul educativ al hingherului. Se pare că după părinți și profesori, hingherul a dobândit al treilea cel mai important rol în formarea caracterului micuților noștri. Nu e prima oară când Burgă și colegii fac „fericiți” copiii, ridicând cu grijă, în fața televiziunilor, niște căței dintr-o cușculiță (unde erau îngrijiți) și aruncându-i, când plecau televiunile, în haznaua de la Stupini (hazna la propriu, pentru că au fost căței care s-au înecat în dejecțiile din canalul colector). Revăd în minte niște imagini date  acum câțiva ani la o televiziune locală, în care Burgă rânjea de mama focului, în timp ce culegea vreo 5 pui de maxim o lună și-i înmormânta în duba împuțită a SPGA-ului.

Dar cea mai emoÈ›ionantă experiență „educativă” cu hingheri, mi-a povestit-o un băieÈ›el de clasa a 5-a, de la Colegul NaÈ›ional MeÈ™otă, în anul 2010 (făceam un proiect educativ legat de protecÈ›ia animalelor). Copilul mi-a istorisit entuziasmat că în urmă cu vreo doi ani, găsise împreună cu niÈ™te prieteni câțiva cățeluÈ™i abandonaÈ›i, cărora le-au făcut un culcuÈ™ într-o cutie È™i de care au avut grijă, vreo două săptămâni. „Pe urmă”, mi-a spus băiatul, „am sunat la protecÈ›ia animalelor È™i am întrebat ce am putea să facem pentru căței, iar cei de acolo ne-au zis că cel mai bine e să-i ia ei. Și eu È™i prietenii mei am fost foarte bucuroÈ™i pentru că atunci când au luat cățeii, mi-au promis că o sa le găsească stăpâni È™i o să fie foarte bine”. Cu o strângere de inimă am întrebat cum arătau „cei de la protecÈ›ia animalelor?”. „NiÈ™te oameni în uniforme albastre cu niÈ™te dacii papuc roÈ™ii cu alb pe care scria ceva…” mi-a spus băieÈ›elul. Nu m-am putut abÈ›ine È™i i-am zis că ăia nu erau de la ”protecÈ›ia animalelor” ci erau hingherii care omorau câini sau îi lăsau să moară, È™i-atunci copilul s-a albit la față È™i n-a mai zis nimic toată ora în ciuda încercărilor mele de a drege busuiocul. A doua zi, m-a rugat mama lui să-l mint È™i să-l conving că m-am inÈ™elat, pentru că  micuÈ›ul a plâns È™i n-a dormit toată noaptea gândindu-se că È™i-a trimis cățeii la moarte.

L-am mințit, bineînțeles cât am putut eu de bine, dar atunci am înțeles că hingherii sufereau de-o formă de tembelism special și „supra-natural”. Cum altfel să fi mințit cu atâta seninătate niște copii, în timp ce luau animalele pe care le îndrăgiseră și le duceau la moarte?

                                          Celelalte învățăminte ale poveștii.

 

Al treilea tâlc al tristei întâmplări e că Scripcaru poate opri anchetarea unei infracțiuni în desfășurare, apăsând scurt, cu șezutul, pe „butonul” Mircea Popa. Mai mult decât atât, „butonul” și-a cultivat reflexul pavlovian de a se apăsa singur, de fiecare dată când aude de reclamații la adresa lui Bărbulescu sau a SPGA Brașov;

Al patrulea tâlc e că pe timpul desfășurării FOTE 2013, legile se suspendă, Brașovul regresează în haos, creaturi patibulare bântuie prin curți cu pușcoace și seringi pline cu ketamină iar polițiștii acționează „la inspirație”, interpretând precum preoții de la Delphi, mormăielile troglodite ale Oracolului de la Buruienești.

al cincilea dintre învățăminte e că dacă Scripcaru „dirijează în trafic  o mașină plină cu infractori, mașina respectivă nu mai poate fi detectată și oprită în trafic de polițiști;

al șaselea tâlc e că dacă îi îndemni pe așa zișii „oameni ai legii” să aplice legea și nu s-o folosească pe post de pisoar, polițiștii plâng unul pe umărul celuilalt de li se scutură epoleții, te acuză de „ofensă adusă autorității” și transformă ședințele de bilanț ale procurorilor în ședințe de terapie de grup.

 

Deci, cine se ascunde sub FOTE-le hingherului Bărbulescu?

 

 

Sub „FOTE-le” hingherului Bărbulescu nu se ascund doar șapte pui de câine chinuiți ci se ascunde un adevărat „dans tematic” al turpitudinii și prostiei, al coteriei și slugărniciei pus în scenă în mod magistral de comisari, subcomisari, agenți șefi si agenți de poliție înarmați cu „mopuri” și „lavete”, care se lasă incălecați, călăriți, legați la ochi și puși să spele mizeria lăsată în urmă de câțiva neanderthalieni aflați sub înaltul patronaj „a lu’ dom’ primar”. Sub FOTE-le pe care Bărbulescu și l-a dat peste cap se ascunde și-un viceprimar „liberal” care, în loc să fi dat de pământ cu Bărbulescu acum 7 luni când a promis solemn că asta va face, a preferat să-l pescuiasca pe hingher din haznaua în care se scufunda lent, să-l spele, să-l dezinfecteze și să-l tot parfumeze încercând cu disperare să-l scape de duhoarea celor 35000 de câini omorâti și chinuiti fără nicio noimă, pe banii noștri.

Si bineînțeles că de sub FOTE-le aceluiași hingher, nu putea să lipsească cel mai prolific creator de poncife sanitar-veterinare al zilelor noastre, directorul DSVA, Enache Dorin Valter invitat special în această „locație de gală” pentru a garanta cu „probitatea lui profesională”  că tot ceea ce am scris mai sus este „numai opinia noastră”.

Share
7 Responses to "Cine se-ascunde sub „FOTE”-le hingherului Bărbulescu Flavius"
 • ANU 20/02/2013 la 12:46 pm

  Din pacate, desi pare amuzanta, povestea e sfasietoare prin implicatiile faptelor descrise. Puii sunt probabil morti acum…si sper ca macar plangerea penala facuta impotriva hingherilor sa aiba un rezultat. In tara asta de politicieni si birocrati corupti, exista slabe sanse, chiar cu dovezi solide sa ai rezultate, dar nimeni nu ne impiedica sa incercam…pana se va vedea un rezultat. Picatura chinezeasca…
  Trebuie sa ne luam vietile in propriile maini, sa ne unim si sa le cerem dreptate. Toti acestia de mai sus sunt PLATITI DIN BANI PUBLICI, DIN BANII MUNCITI DE TINE, DE MINE, DE MAMA, DE TATA, de NOI etc…De ce sa faca ce vor ei???

 • accccord 20/02/2013 la 2:59 pm

  ultima speranta de supravietuire a acestor animale sarmane a devenit cartierul Sacele, prin mila hinghierilor si prin nepasarea actualului „VASAL” in speta Radu Nistor, primar,al lui Scripcaru

 • Remus 15/04/2013 la 2:38 am

  Dragi cetateni ai Brasovului si oameni cu suflet,

  De ce nu am incerca noi sa facem o petitie prin Facebook in care sa cerem oamenilor sa cada de acord pt oprirea acestor lucruri necurate ce aduc minunatelor animale atata suferinta.
  Sunt sigur ca oamenii vor semna petitia ce trebuie trimisa la Primarie in atentia ticalosului de Scripcaru.
  Pt ca locuiesc momentan in Anglia, va rog frumos sa-mi scrieti p mail la musica_motors@yahoo.com despre orice lucru cu care v-as putea ajuta.

  Va multumesc din suflet,
  Remus Lungeanu

  • codrut 22/04/2013 la 12:08 am

   multumesc pentru ajutor dar trebuie sa va dezamagesc in legatura cu petitia. In noiembrie am depus la primarie o peitie semnata de 20000 de cetateni europeni (majoritatea germani). Oamenii au bagat-o sub pres si n-au catadicsit nici macar sa ne dea cuvantul in sedinta de C.L.

 • miki 14/07/2013 la 2:38 pm

  Imi pare rau ca va spun dar lupta voastra e in zadar,stiu din proprie experienta.Ei sint prea multi iar noi prea putini.BIneinteles ca sa fiti cu constiinta impacata trebuie sa luptati mai departe.In furia si frustrarea mea ma gindesc nebuneste ca singura solutie pentru a-i lasa fara obiectul muncii lor abjecte (in afara faptului ca ei insisi ar trebui impuscati) ar fi sa omorim noi insine printr-o metoda cit mai rapida si lipsita de durere toti ciinii (un virus ceva) incit omenirea sa le simta lipsa dupa aceea.Ati vazut ca PETA ,in numele dragostei pt. animale omoara 99% din animalele pe care le preiau ,nici nu se mai obosesc sa le caute adoptatori pentru ca nu se gasesc.Vina e a nenorocitilor de oameni pentru ca nu le pasa.Degeaba ati obtinut hotariri judecatoresti favorabile,nu va ajuta cu nimic.Mai bine ati incerca ceva gen ALF.

 • miki 14/07/2013 la 3:03 pm

  Nu, serios.Nu faceti nimic cu vorba buna chiar daca legea e de partea voastra.Citiva baieti destepti,dornici de actiune,fara frica dispusi sa comita acte de sabotaj impotriva tuturor celor implicati in treaba asta:primarie,hingheri,sefii lor,DSV.Un adevarat front de lupta subteran in numele animalelor.Problema e ca ar fi prea putini dispusi sa-si riste viata comoda.Ei nu si-o risca nici macar la un banal miting

 • Gini Ruf 07/10/2013 la 2:35 pm

  Miki are dreptate.

Leave a Reply: