Hingherii de la ASPA au vandalizat si au talhararit ziua in amiaza mare o clinica veterinara a Fundatiei Vier Pfoten

  

Motto:

“Maretia unei natiuni consta in modul in care aceasta trateaza animalele” 

Mahatma Ghandi  

Contramotto:

“Maretia unei natiuni e data de numarul de legi cu care niste golani deghizati in hingheri reusesc sa se stearga la fund in 24 de ore”

Sorin Oprescu

Mayor Sorin Oprescu

Mayor Sorin Oprescu

 

Hingherii de la ASPA au vandalizat si au talhararit ziua in amiaza mare o clinica veterinara a Fundatiei Vier Pfoten (In mod explicabil, Catalin Radu Tanase a lipsit de la “fericitul” incident.)

 

   Scene desprinse parca dintr-un documentar despre piratii somalezi s-au petrecut ieri in Curtea ADP sector 6 (aflata in prelungirea B-dului Timisoara).

   In incinta respectiva functiona de ceva vreme un adapost public al Primarei sectorului 6, in care cca 90 de caini erau ingrijiti si hraniti de un angajat al primariei ajutat de cativa voluntari. Vis-a vis de respectivul adapost, functiona perfect legal (in baza unui contract/protocol cu Primara sectorului 6) o clinica veterinara a Fundatiei Vier Pfoten alcatuita dintr-o sala de chirurgie si mai multe boxe- post-operator unde erau tinuti sub supraveghere cca 15 caini pe care V.P. ii sterilizase, ii crotaliase si ii microcipase. In urma campaniei de intoxicare paranoida declansata de A.S.P.A. cu scopul de a “deconspira” asa zisele adaposturi “ilegale” in care s-ar refugia “maidanezii” care apartin de drept lagarelor oficiale de la Bragadiru, Mihailesti etc, primarul Sectorului 6 a acceptat probabil sa predea hingherilor de la Primaria Generala cainii de la ADP. Actiunea de transfer a animalelor din adapostul “ilegal” al sectorului 6 in adapostul ilegal al A.S.P.A., a fost pregatita minutios de autoritati care au trimis in zona, in cursul diminetii si cativa bagatori de seama de la presa aservita (pentru a amusina starea de spirit a populatiei si a anunta triumfator “descoperirea” adapostului ilegal si imoral) insa a fost ascunsa fata de voluntarii care aveau grija de cainii din adapost si fata de Fundatiei Vier Pfoten.

 

http://mapofhope.wordpress.com/2014/03/21/vier-pfoten-nach-besuch-durch-aspa/

 

   Razia a inceput pe la orele pranzului cand nu mai putin de 13 dube ale A.S.P.A. Bucuresti insotite de doua masini ale politiei locale au parcat cu scrasnete de roti in zona.  Din dube a coborat vreo duzina de hominizi cu alura de mardeiasi care strang taxe de protectie, flancati de alti “mardeiasi” imbracati in uniforme pe care scria “Politia Locala”. Mardeiasii in haine “civile” nu s-au multumit sa sparga doar portile adapostului de caini ci au patruns prin efractie si in incinta clinicii veterinare detinute de Vier Pfoten, unde au spart boxele de postoperator in care erau tinuti cainii operati (caini sterilizati, microcipati si crotaliati) si-au inceput sa pescuiasca cu latzurile toate animalele care, sugrumate cu profesionalism n-au apucat nici macar sa mai schelalaie. 

     Ei bine, daca n-as fi vazut imaginile cu ochii mei as fi refuzat sa cred ca asa ceva s-a petrecut aevea. Mai mult, chiar si dupa ce-am vazut, senzatia neverosimilului ma bantuie si ma tot intreb, cum dracu’ e posibila o asemenea oroare in anul 2014, in capitala unei tari europene aflata sub conducerea unui primar care pretinde a fi medic “uman”?! Cum e posibil ca niste caini cu stapan, inofensivi, proaspat operati, nerecuperati medical si aflati intr-o incinta administrata legal, sa fie insfacati din custi de fata cu detinatorii lor (redusi la stadiul de spectatori neputinciosi) si sa fie tarati si sugrumati in latzuri pana la lesin sau pana la moarte?! Cum e posibil ca niste animale horcaind aproape in agonie, sangerand pe gura, sa fie spanzurate in crose, ridicate cu totul in aer de hingheri asa cum e ridicat balegarul in furci de niste grajdari priceputi?! Cum sa nu se stranga carnea pe tine cand vezi niste biete animale trantite de pamant cu obida si indesate unele peste altele ca niste sardele in conservele unor custi imputite si cum sa nu te revolte nesimtirea brutelor platite cu bani publici ori tipetele si plansetul neputincios ale bietelor femei care filmeaza (se zice ca cel putin doi caini ar fi murit sugrumati in latzuri)?!.

    Pe de alta parte, cum sa nu te scoata din minti faptul ca bestialitatea laborioasa a cocalarilor tatuati (si echipati “regulamentar” cu treniguri sau nadragi trei sferturi cu turul cazut) de la A.S.P.A. e strajuita cu cerbicie de militieni locali care se uita la scena de cosmar cu sictirul cu care se uitau capitanii unor baleniere la echipajele care spinteca al 134-lea cetaceeu, in timp ce-i alunga pe voluntari si pe reprezentantii Vier Pfoten ca pe niste insecte suparatoare (interzicandu-le chiar sa intre in incinta pe care o administreaza legal si unde au aparatura, instrumentar medical si alte bunuri)?!

   Insa, lucrurile nu se opresc aici. Dupa ce talharii de la A.S.P.A. si acolitii lor de la Militia Locala a Sectorului 6 dispar in viteza cu prada, reprezentantii Vier Pfoten se duc la Sectia 25 de Politie a Capitalei, depun plangere penala, explica in amanunt ce s-a intamplat si cer cainii inapoi insistand ca multi sunt nerecuperati medical. Insa, in loc sa ia masurile legale prevazute de Codul de Procedura Penala in cazul infractiunilor flagrante (identificarea faptuitorilor, ridicarea probelor, limitarea efectelor infractiunii, sesizarea de indata a procurorului) politistii sectiei 25 se ineaca-n umori birocratice, pun victimele sa completeze tot soiul de hartoage, trag de timp ca se faca ora 16 si sa se care-n week-endul izbavitor.

   In incercarea de a lua inapoi cainii, reprezentantii Vier Pfoten se duc la adapostul ilegal de la Bragadiru (amenajat de A.S.P.A. intr-o puscarie cu regim deschis!) unde bineinteles ca li se tranteste usa in nas desi legea spune ca programul cu publicul trebuie sa fie zilnic de luni pana vineri intre 10 si 18. Exasperati, oamenii cheama si Politia Bragadiru careia ii cer sa constate ca e vorba de o infractiune in desfasurare sau macar sa sanctioneze contraventional A.S.P.A. pentru ca nu le permite accesul in adapost in timpul programului de vizitare. Ilegalitatea e atat de flagranta, abuzul si nesimtirea hingherilor sunt atat de grotesti incat, reflectand mai intens la ele, orice om normal, orice om care crede catusi de putin ca legea e facuta sa fie respectata, risca sa-si piarda mintile. Cu toate astea, militienii din Bragadiru sunt calmi si linistiti. Vin, se uita, ridica cate-un picior, se usureaza si ei pe Codul Penal, pe Codul de Proceura Penala, pe HG 1059/2013, pe OUG 155/2001 si pe judecata de bun simt dupa care se retrag veseli invitand  reclamantii “la sectie” pentru o sueta si mai multe “declaratii”. 

  “Infranti” de prostatia “competenta” si inconturnabila a autoritatilor, reprezentantii Vier Pfoten sunt nevoiti in cele din urma sa abandoneze “corpul delict” al infractiunii (cainii luati cu japca) in mainile infractorilor pentru ca, in mod firesc, infractorii nu au “program cu publicul” (si nici cu politia) in week-end.

  Maretia unei natiuni consta in modul in care trateaza animalele spunea Mahatma Ghandy. Sorin Oprescu a rasturnat cu fundul in sus acest panseu “penibil”. Pentru el si pentru acolitii lui, Maretia unei natiuni e data fie de numarul de caini sugrumati de hingheri in 24 de ore, fie de numarul de legi cu care respectivii hingheri se sterg la fund in acelasi interval de timp.

  Iar daca va intrebati, unde erau Protv-ul, Antenele, Digi-urile, “Realitatile”, Rtv-urile sau celelelate trompete ale doctrinei national/democrat/liberal/popular-hingheresti, in timpul acestor scene abjecte (care in orice tara civilizata ar fi contituit un subiect de prime-time) ei bine, aflati ca se delectau la Primaria Capitalei degustand ineptiile copioase (despre adaposturi ilegale, interdictia adoptiilor si cazul socant al unui caine care dupa adoptie a fost gasit urinand subversiv in curtea unei gradinite) ale impunatorului coordonator de programe ASPA, Razvan Bancescu.

 

A.S.P.A. Razvan Bancescu

A.S.P.A. Razvan Bancescu

 

   In mod evident, scena torturarii inutile a unor caini nu putea imparti ecranul cu rictusul justitiar atat de util al Andreei Esca intrucat “fioroasele patrupede” nu erau nici la “locul” potrivit si nici in “postura” corespunzatoare trendului “stirilor pro-tv”. Mai precis, nu erau nici “fioroase” si nici nu bantuiau prin vreun parc unde Catalin Radu Tanase astepta cu ochii bulbucati miracolul aducator de rating al atacului lor asupra copiilor nesupravegheati, batranilor neputinciosi sau boschetarilor turmentati, ci zaceau cuminti in niste tarcuri dosnice si intr-un post-operator, de unde nu puteau pune in pericol nici macar o musca.

Pro Tv Andreea Esca

Pro Tv Andreea Esca

 

   Ori este clar ca aceasta “stire” trebuia sa fie cenzurata pentru ca ar fi venit in rasparul desuchiatei campanii mediatice de beatificare a hingherilor si hingheriadelor sau, si mai grav, ar fi compromis tembela insurectie televizuala ce urmareste demonizarea cainilor comunitari pana la convingerea “romanilor care gandesc liber” ca “maidanezul”si numai el (in nimicnici lui de caine turbat) este vinovat  pentru tot rahatul care-a defulat in tara asta in ultimii 14 ani.

catalin_radu_tanase

Pro Tv Catalin Radu Tanase

 

  P.S.

Cu ocazia raidului lor de pedepsire a voluntarilor, animalelor si O.N.G.-urilor ticaloase, vajnicii hingheri de la ASPA si fartatii lor de la Politia Locala au comis cel putin 3 infractiuni si cel putin 3 contraventii sanctionate de Codul Penal, OUG 155/2001 si HG 1059/2013 si anume:” abuz in serviciu impotriva intereselor persoanelor”, “distrugere”, “furt”, “cruzime fata de animale” (provocarea de suferinte fizice si psihice prin orice mijloace in cf. prevederilor art. 14, alin. (2) lit. a) din OUG 155/2001, coroborat cu art. 6, alin. (2), lit. j) din Legea nr. 205/2004) dar si capturarea cainilor prin incalcarea normelor prevazute in Anexa nr. 2 (sanctionata contraventional cu amenda intre 5000 si 10000 de lei potrivit art. 14, alin. (1), lit. b) din OUG 155/2001 republicata), capturarea si transportul cainilor prin incalcarea art. 12, alin. (1) in Anexa la HG 1059/2013, interzicerea accesului publicului in adaposturi in timpul programului normal de vizita (sanctionata contraventional cu amenda intre 2000 si 5000 de lei potrivit art. 2, lit. a) din HG 1059/2013)

Asociatia Alianta pentru Combaterea Abuzurilor a trimis sesizari catre Politia Capitalei, Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov si catre I.G.P.R. (reclamand lipsa de reactie a politistilor de la sectia de politie nr. 25 si de la politia Bragadiru ). In cursul saptamanii viitoare va depune o sesizare la ANSVSA si va face demersurile juridice care se impun impotriva ASPA si Politiei Locale a Sectorului 6 si va sprijini demersurile Vier Pfoten.

  

 

Share
48 Responses to "Hingherii de la ASPA au vandalizat si au talhararit ziua in amiaza mare o clinica veterinara a Fundatiei Vier Pfoten"
 • Heike Mink 23/03/2014 la 12:03 pm

  Dont`kill DOGS PLEASE! Have you a heart? Please don`t kill!

  • Heike Mink 23/03/2014 la 12:06 pm

   The Dogs are very friendly. Why do you kill them? Why? Tell me why ist your heart so empty. Do you feel nothing? Doghunter are animalnazis…….shame

   • Me 27/03/2014 la 3:54 pm

    Because they are too many and the associations cannot keep all of them in their shelters. In your country do you have any stray dog?

  • BURCIN MARIANA 24/03/2014 la 5:40 pm

   in cazul intrarii abuzive si stringerea cainilor adapostitii.si in tratament la clinica vet a fundatiei VIER-PFOTEN doresc eliberarea din functie a lui BANCESCU de la ASPA.si pedepsirea politiei care a brutalizat si personalul adapostului de caini

   • Irineo 26/03/2014 la 9:59 am

    Pai daca tot ‘doriti’, faceti ceva in sensul asta, ca aia singuri nu isi dau amenzi, va asigur eu.

  • Mircea 26/03/2014 la 9:12 pm

   Unfortunately, many people in my country are retarded and they hate dogs and they want to kill them all… On the other hand, the stray dogs are the perfect scapegoats – is just a way to distract people from the their real problems.

 • simona 23/03/2014 la 12:31 pm

  bravo! poate citesc si politia, primarul general, televiziunile, ziarele..desi,m-as mira

  • URSU ALINA 24/03/2014 la 4:35 pm

   cei de la Militie citesc doar cursul cvalutar de la Bucur Obor, Primarul citeste ce proiecte grase ii poate aduce profit si ceilalti sunt analfabeti!
   televiziunile au mogulii lor ce urmeaza anumite interese si ziarele ….sunt de sters la ..geamuri!

 • Ruxandra 23/03/2014 la 12:37 pm

  La poporul asta de lasi ce sa te asteptii .O sa le intre in casa si nu o sa reactioneze

 • dragan ana 23/03/2014 la 1:55 pm

  Asa ceva nu e o stire de prime time in Romania!!! Nici o televiziune nu se va implica!!!…cand e vorba de caini TOATE televiziunile sant de aceeasi parte:a criminalilor!…dati share tuturor prietenilor pe care ii aveti in toata lumea…sa facem din asta o stire la alte televiziuni…e de neacceptat ce se intampla!!!…si sa dam statul in judecata!!!…pt ca au acceptat tacit ca toatw ororile astea sa se intample!!!…

 • aniush 23/03/2014 la 4:42 pm

  Am si eu o intrebare stupida: insectele, recte noi, pe care ei vor sa le zdrobeasca cu atata ardoare nu au deloc un cuvant de spus? Unde sunteti oameni buni cand e vorba sa ne aparam drepturile? Ii blamati pe „huliganii” care ies in strada pentru ca vor normalitate? Ne bate Dumnezeu ca minte nu avem! Ii lasam pe fiarele astea sa faca ce vor cu noi si noi stam ca prostii si ne contemplam propria ograda. Uniti sa fim cu totii fratilor, ca daca vom fi uniti vom forma o forta uriasa care ii va ingenunchia si ei stiu treaba asta. Doamne ajuta!

 • cora_ 23/03/2014 la 4:46 pm

  Mie mi se pare ca Esca asta incepe sa semene din ce in ce mai tare cu CT Popescu, un alt rictuso-sanscerveau-ist.
  Stransul din dinti le compenseaza lipsa din teasta, cred ei.
  Jurnalisti vanduti pe doi lei…

  • URSU ALINA 24/03/2014 la 4:32 pm

   :)))))))

 • daniela 23/03/2014 la 5:41 pm

  Institutiile care nu respecta legea trebuie sa plateasca. De ce noi suntem OBLIGATI prin lege sa ne supunem si cand vine randul celor care trebuie sa apere si aplice legea, IOC. ACESTE INSTITUTII TREBUIE SA PLATEASCA

 • CARMEN 23/03/2014 la 5:47 pm

  Eu nu mai stuiu ce sa va Sriu.Doar un Fapt e Sigur….Cainii Sufera,Chinuiti si TIGANI va CONDUC TARA SI FAC SINGURI LEGILE;;;;;;;VOI CARE ATI RAMAS ACOLO AI PLATITI SI VA LASATI MINTITI IN FIECARE ZI;;;;;;ATATA TIMP CAT EI ASI SPALA MAINILE SI SE IMBOGATESC PE SEAMA VOASTRA SI A CAINILOR NEVINOVATI ::::::NU O SA SE FACA DREPTATE::::TOTI ASI VAND SUFLETUL PT BANI;;;;;;DAR ANIMALELE SUFERA INGROZITOR;;;;GANDITIVA CAND SE TERMINA CU OMORAREA LOR;O SA ANCEAPA CU VOI OAMENI SAU CU COPII SAI VANDA;;;;;CA DOAR AU PUTERE;:

 • Dumitrascu 23/03/2014 la 5:55 pm

  Mi-e scarba in copilărie mea am văzut smecheri cum spune cineva aici dar sa È™tiÈ›i de ca orice smecheri își are nasul lui in Braila CeauÈ™escu pana in 78 i-a fost frica sa vina Braila in acea perioada era numit Texasul de peste Dunăre cei in vârsta stiu ASA ca terminati cu smecheri de Bucuresti luaÈ›i atitudine dar suntem laÈ™i perversi din aceasta cauza fac astia circ cu noi politicienii sunt smecherii cu bani ai României astia fura de la noi nu interlopi sau alte clanuri cum spun ei noi milogii de romani ii alegem pentru un mic si o bere noi ce ne este frica sa dam cu foc pe ei doar ASA scapam de ei nu mitinguri cu dans si muzica sa mă c……c pe pro tv pe Esca si KGB Catalin Radu Tănase

 • […] Relatarea unui martor ocular, aici. […]

 • dori 23/03/2014 la 11:37 pm

  as vrea sa il intreb pe acest domn numit primar unde sint fondurile pt ingrijirea animalelor ?televiziunile au facut ceva ca sa ajute in acest sens ? cum este vazuta romania din afara?ca o tara care isi omoara animalele asa fac si cu persoanele? draga edilule al capitalei imi raspunzi citi ai bagat in puscarie pt ca au violat si ucis copii? cite centre ca da dai de mincare si sa aiba adaoposturi ai deschis?imi e scirba de cum este gestita romania …noi am facut o revolutie dar vad ca niste incompetenti fura si fac legi dupa cum le pare …imi e rusine ca sint nascuta intr-o tara unde s,au nascut si altii care nu meritau sa fie adusi pe lume …

 • rusti 24/03/2014 la 12:08 am

  Se intra pe proprietati private ca pe vremea comunismului, cei ce nu iubiti cainii ar trebui s aintelegeti ca daca azi intra peste noi sa ne ia cainii , care nici macar nu sunt pe strada si voi va faceti ca e bine, maine or sa intre si peste voi daca or sa aiba chef, si nu o s amai fie nimeni care sa vada si atunci sa va intrebati de ce 🙁 Esca, esti o criminala, la fel ca toti stiristii, la distanta de luni de zile d ecazul ionut inca declarati ca acel copil a murit in parc mancat de maidanezi cand absolut toate evidentele arata ca acel copil a juns singur pe un teren proprietate privata iar cainii de acolo aveau stapan, sa vi se umple gatul de sangele cainilor ucisi, sa-l galgaiti ani de-a randul voi si familiile voastre care raspanditi iresponsabilitate violenta si moarte…faceti din tara asta una din cele mai imorale de pe pamant, nu stiu cat o sa ne mai suporte pamantul.

 • Borlean Teodora 24/03/2014 la 7:47 am

  Oameni buni, dati inregistrarile, pozele si plangerile afara in tarile din uniune. Sa vada toata Uniunea Europeana ce politicieni, politie si toata debandada din tara. Sa vada toata lumea ce tampiti putem fi. Daca nu procedati asa, in tara nu aveti nici o sansa sa demascati toata afacerea asta mizerabila. Voi ONG-urilor ar trebui sa stiti mai bine ,ca politicienii romani reactioneaza doar cand sunt loviti cu joarda de afara. Si faceti o petitie pe un site, pe face book de exemplu ca sa semneze toti oamenii, doar ii putem opri cumva.

  • Catalin 27/03/2014 la 10:55 am

   Mai fetita, asa s-a ajuns sa nu mai existe nici o reactie din partea cetateanului, prin plangerile in afara si corectia primita tot de afara… Aici trebuie sa se aplice legea ,nu sa ne param unii pe altii la strainii care, oricum , rad cu gura pana la urechi de noi .

 • lora 24/03/2014 la 8:44 am

  Jigfodii de la ASPA , schimbati-va denumirea in Asociatia Criminala si Primitiva de Omorare a sufletelor fara aparare , ati demonstrat ca sunteti inculti, inumai si prosti de-a binelea, nu va e rusine voua si tiganilor pe care i-ati angajat sa chinuie caini? Cum va permiteti sa intrati intr-o clinica in care sunt suflete operate si bolnave, dion cauza voastra au murit doi caini. E postul Sf Paste, s-au voi nu stiti decat sa mancati si sa beti in numele unei sarbatori pe care nu o respectati. Schimbati-va denumirea lasilor si spurcatilor. Mi-e sila de Bicuresti ar trebui sa nu mai fie capitala Romaniei, Jurnalisti facuti la indigo nu mai spun, ati auzit voi prostilor de la TV , de codul deontologic al jurnalistului. Faceti de rusine aceasta meserie, demonstrati cat de inumani si imorali sunteti. Jurnalistul trebuie sa fie impartial si sa lupte pentru cel in suferinta, in cazul de fata sufletele fara aparare. RUUUUUUUUUUUUUUUUUUSINE, schimbati-va meseria jegurilor

 • vasile 24/03/2014 la 8:54 am

  Este doar o vrajeala … cum va explicati ca doar pe acest blog este scrisa ineptia de mai sus … pe nici un alt site de informati nu exista aceasta informatie … oare doar acest blog sa fie singurul din romania care spune adevarul si restul sunt cumparate (fatarnice) ?

 • petre marius 24/03/2014 la 11:47 am

  domnilor, s-ar putea ca sa aveti niste figuri mai tolerante?? astia de la ASPA —- ca parca sunteti criminali!

  astia de la ASPA si hingherii au figuri de criminali !!!!!!

 • petre marius 24/03/2014 la 11:49 am

  astept sa va macelareasca Oprescu pe cei vinovati, asa cum stie el.

  Domnule Oprescu, macelariti-i pe acesti golani si criminali cu figuri de crimnali. Sunteti medic sii ii puteti recunoaste usor !

 • H.J 24/03/2014 la 1:39 pm

  Please stop killing stray dogs, that is not the solution, neutering and spaying is a better and more humane option!
  Plaese, Plaese, Plaese!!

 • H.J 24/03/2014 la 1:56 pm

  Please stop killing stray dogs, that is not the solution, neutering and spaying is a better and more humane option!
  Please, please, please!!!

 • AnaC 24/03/2014 la 2:13 pm

  mi-e scarba de tot… de mass-media care se da mare si in fapt sunt niste manipulatori jegosi, de politie care TINE PARTEA INFRACTORILOR!!!!!!!!!!! de primar care ESTE MEDIC si CHIRURG SI SE POARTA ASA CU ANIMALE ABIA OPERATE (SI CU STAPAN….. de parca ar conta cum ar fi)
  Pe Javrele astea angajate de bancescu nu le shcoleste nimeni ca animalul se ia cu DOUA PERSOANE(unul de crosa, unul de sold), NICIDECUM doar una singura cu crosa de gat sa-l spanzure, cu atat mai mult PLIMBAT IN AER DE CROSA(SPANZURAT). SI nu-i invatanimeni ca SI IN CAZUL IN CARE ESTE PURTAT CORECT, BUNASTAREA ANIMALELOR(PSIHICA) PREVEDE CA ANIMALUL SA FIE TRANSPORTAT CAT MAI PUTIN… distanta redusa la minim ar fi un metru… pana il bagi in cusca, adica aduci cusca la animalul prins, nicidecum invers.
  cum isi permit niste javre sa intre pe o proprietate privata, sa fure, sa tortureze si sa omoare animale cu stapan?!!! CUM ISI PERMITE POLITIA SA-I SPRIJINE?! CUM isi permit alte javre sa interzica accesul in adaposturi?!!!

 • Bettina Scheffel 24/03/2014 la 2:53 pm

  Please stop torturing and killing the poor dogs and other animals in roumania. PLEASE STOP

 • mira luminita 24/03/2014 la 4:12 pm

  in mass media sunt multi nenorociti,nu uitati ca ei au instigat la violenta impotriva cainilor comunitari,nu uitati ca ei cu o ura neomeneasca,bolnava,au indemnat la uciderea animalelor!acesti bipezi nu spun nimic despre faptul ca sumele alocate din banii nostril pentru adaposturi si sterilizare au fost hacuite de primari si milogii de pe langa ei!de ce sa cauti banii furati cand simplu,omori fiintele care ar fi beneficiat de aceste sume!nenorocirea tarii asteia este ca sunt prea multi vanduti pentru un pumn de arginti,niste manipulatori ordinari care chipurile vor civilizatie!mai criminalilor asa ajunge o tara civilizata?prin masacrare?de ce dracu nu va intereseaza educatia,sanatatea,protectia sociala!de ce nu vorbiti despre imensele fraude?lipsa de civilizatie este chiar posturile voastre tv in care nu stiti decat de barfe,chiloti si can-canuri sentimentale daca nu chiar pornografice!sa va fie rusine!

 • URSU ALINA 24/03/2014 la 4:29 pm

  RUSINE voua creaturi josnice ce nu va meritati numele de oameni!
  Cei mai potriviti de dus in latul hingherilor ati fi voi care ati transformat tot ce misca-n tara asta intr-un circ mediatic, sa mai manance un premiu si alde Esca, si poate sa mai primeasca un vot si hiena de Oprescu de la frustratii care doresc ”sa iasa in parcuri in siguranta”

  • Radu 26/03/2014 la 5:01 pm

   Nu e nimeni frustrat drăguţă, doar vrem sa moară câinii! Acum, tu cum preferi, să-i ia autorităţile şi să-i eutanasieze sau să-i sfârtecăm noi din când în când? Şi nu, nimeni nu neglijează ce s-a întâmplat acolo, noi ne bucurăm, nu putem neglija bucuria! Câinii comunitari trebuie să dispară! Cum? Nu mă interesează! Să fie omorâţi, căsăpiţi, arşi, eutanasiaţi, otrăviţi, legal sau ilegal, chiar n mă interesează! trebuie doar sa dispară şi gata problema! Dacă îi iubiţi aşă tare, puteţi să îi luaţi cu voi în casă, dar dacă scapă pe stradă si atacă pe cineva, proprietarul sa facă puşcărie! Simplu, nu?! Numai bine!

   • Anca 26/03/2014 la 6:25 pm

    Singura problema acuta a Romaniei este ca e locuita din pacate de creaturi ca dumneavoastra cu gandire morbida cu accente de violenta si fara cel mai elementar bun simt.In Romania incercati sa reparati greaseala facuta tot de creaturi gen ‘DL’Radu care nu stiu ce inseamna conduita civica, omenie responsabilitate fata de comunitate ( IN CARE INTRA SI ACESTI CAINI COMUNITARI ),Iar cei ajunsi la conducere sunt acolo tot datorita votului de incredere acordat de aceeasi teapa de creaturi gen Dl Radu.Nu stiti si nici daca vor trece inca 1000 de ani tot nu ve-ti sti cum sa gestionati PROSTIA care salasluieste in mintile celor de teapa dumneavoastra Stimabile Dle Radu.Rezolvarea este simpla dar din pacate simplitatea nu mai e o trasatura de caracter al poporului roman.Iar daca intr-o buna zi as auzi Dle Radu la stirile de la ora 5 ca a-ti fost mancat de viu de catre caini, zau ca m-as intoarce in tara sa particip la funeraliile dumneavoastra si am sa imi aduc si cei doi caini pe care ii detin sa participe la udarea florilor care vor zace peste dumneavoastra.

    • Dan 31/03/2014 la 4:20 pm

     Responsabilitate fata de comunitate inseamna sa returnezi cainii in teritoriu, ignorand total motivul pentru care au fost ridicati (plangerile oamenilor referitoare la agresivitatea cainiilor)?
     Apropo, daca tot sunteti in strainatate, va recomand sa adoptati exact acelasi comportament. Sterilizati un caine si lasati-l in strada. Si daca va ia cineva la rost, spuneti-i ca asta e metoda prin care arati ca esti responsabil in Romania (fata de comunitate) – lasand haitele de caini sa isi faca de cap pe strazi.

 • giulia sbarzella 24/03/2014 la 8:10 pm

  Dont`kill DOGS PLEASE! Have you a heart? Please don`t kill!

 • tepes 24/03/2014 la 9:01 pm

  Nu sunt de accord cu modul in care au procedat hingherii in acest caz.daca e adevarat.
  Dar sunt de accord cu disparitia haitelor de caini vagabonzi de pe strazi,cu orice mijloace.inclusiv uciderea lot in masa ,Cate 1000 pe zi ,pana scapam de ei.

 • maia 26/03/2014 la 11:17 am

  Aiurea…si noi toleram.

  Ma intreb, ce preocupari vor avea hingherii astia negriciosi la chip si suflet in frunte cu Bancescu, dupa ce vor extermina toti cainii?
  Ma intreb, ce oameni avem noi la conducerea tarii? Se folosesc de ura Romanilor pentru caini ca sa-si justifice socotelile lor.
  Ma intreb, Romane, unde este inima ta? Vine Pastele, mergi la biserica, aduci lumina in casa dar intuneric in inima…pacat.

  • Radu 26/03/2014 la 5:03 pm

   Putem servi un câine în loc de miel de paşte? Dacă fiecare ar pune pe masă un căţel, rezolvăm repede problema cu comunitarii! Asta aşa, că tot veni vorba de Paşte!

 • andrei popescu 26/03/2014 la 3:28 pm

  Foarte bine au facut, sa dispara toate javrele

 • razvan 26/03/2014 la 4:04 pm

  Dati-i in judecata, cereti despagubiri cate sute de mii de euro, cu banii castigati faceti un adapost si toata lumea e fericita. Mai putin cetatenii care platesc taxe si cainii deja morti… dar aceste doua categorii oricum nu sunt importante pentru nimeni.

 • Constantin 26/03/2014 la 4:11 pm

  Unde se găsesc filmările?

  • combaterea abuzurilor 27/03/2014 la 2:55 am

   Intrati pe likul aflat putin mai jos de poza lui oprescu. O sa incercam sa le incarcam si direct.

 • ion 26/03/2014 la 4:50 pm

  un sfat: folosirea unui ton atat de isteric in articol nu este in masura sa ii aduca o mai buna credibilitate, decat poate in randul cititorilor cu educatie sub medie. Or, nu cred ca asta era targetul comunicarii. In plus, denota slabiciune.

  La polul opus, un ton neutru face articolul mai credibil si denota o mai buna incredere in sine a autorilor.

  Apropo, din articol nu reiese ce este aceea ASPA.

  • combaterea abuzurilor 27/03/2014 la 3:05 am

   Multumesc pt. sfat. Tonul nu este isteric ci revoltat, amar, sarcastic si sardonic. Este un pamflet in traditia veche a pamfletului adica un text cu scriitura vitriolanta care pune la zid mizeria morala, o caricaturizeaza si o bate la talpi. Asta este stilul scriiturilor de pe acest blog (poate ca ati citit si alte texte de aici).
   Relatari neutre si sobre ale intamplarii gasiti pe siteul Fundatiei Vier Pfoten
   Ca articolul e credibil sau nu, asta hotarati dvs. dupa ce deschideti linkul si vedeti filmele.
   Da avesti dreptate. Trebuia sa spunem ca ASPA inseamna (in mod cinic) Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.

 • Burebista 26/03/2014 la 5:27 pm

  Merita sa intram si noi peste meltenii astia in casa sa le luam copii cu latul de gat!

 • Miki 26/03/2014 la 8:23 pm

  Articolul este isteric, lipsit de fundament (unde sunt filmarile, pozele sau orice proba pentru cele scrise), titlul aduce a ziar de scandal , iar terminologia este incorect folosita. Denigrarea autoritatilor publice doar pentru simplu motiv ca nu fac ce ne-ar placea noua e o dovada de lipsa de civilizatie si cultura. Legile nu sunt facute sa ne placa; scopul lor este acela de a asigura un cadru civilizat de a ne trai linistiti viata; cui nu ii convine, poate pleca intr-o tara in care legile ii sunt pe plac. Fundatia asta Pfoten nu ar exista intr-o tara civilizata; e ilegal sa iei un caine de pe strada, sa te faci ca il sterilizezi si apoi sa il arunci inapoi pe strada . E de inteles, fundatia in sine e un business care se zbate din rasputeri sa asmuta asa zisii iubitori de animale pe autoritati, stiind ca daca aceste animale dispar de pe strada le dispare painea de la gura.

  Subscriu la cele spuse de ion, articolul nu are deloc credibilitate si pare o reclama scrisa „pe genunchi” pentru si de fundatia Pfoten.

  • ANU 04/04/2014 la 9:22 am

   Pentru stiinta ta, Pfier Pfoten exista si in tari civilizate. Dar na…unii nu si-au scos nasul din curul Romaniei…
   daca nu cauti nu gasesti. Iata aici filmuletele cu tot ce s-a intamplat: http://mapofhope.wordpress.com/2014/03/21/vier-pfoten-nach-besuch-durch-aspa/
   Si inainte de a arunca cu noroi in orice organizatie mai bine te-ai informa. Altfel esti parte din tampitii care se lasa manipulati de televiziuni si media…
   Te dai destept/desteapta dar sub frazele tale „elevate” zace nestiinta si prostia.

 • Glavan Mirela 01/04/2014 la 1:47 am

  Tarati-i in judecata cu insistenta si perseverenta , trebuie sa se ajunga odata la adevar dreptate si normalitate, chiar cu orice pret si efort !

Leave a Reply: