DMPA bântuie prin Predeal sub coordonarea unui huligan cu semnalmentele viceprimarului Victor Iliescu

Un alt episod din războiul cu gaşca de hingheri „ilegalişti” de la DMPA s-a consumat vineri, 23 ianuarie, la Predeal. Încă de dimineaţă, duba cu inscripţia D.P.M.P.A. şi cu nr. Bv-74-Vet a început să bântuie prin Predeal ca o fantomă. Pe la ora 10, hingherii au fost localizaţi şi urmăriţi de două fete (care au fotografiat si au filmat ce au putut). Duba (iniţial înţepenită în zăpada de unde n-a reusit sa iasa decat cu interventia lucratorilor de la salubrizare trimişi de Primăria Predeal) era însoţită de un bmw negru condus de un individ cu alură de interlop care a blocat în doua rânduri maşina fetelor (odata venind aiuritor pe contrasens) le-a ameninţat şi chiar le-a lovit peste camera cu care fimau (Cei doi hingheri ai DMPA au fost surprinşi în timp ce târau doi caini tranchilizaţi spe maşină, ştrangulându-i cu laţul crosei şi trăgându-i de coadă şi de blană).

catcat 6cat 10cat 9

Descoperită, gaşca s-a retras în parcarea din dreapta Primăriei Predeal unde l-am indentificat pe huliganul cu bmw, în persoana viceprimarului din Predeal, Victor Iliescu. Confundând încă o dată domeniul public cu moşia lu’ tac’su, viceprimarul şi-a parcat bmw-ul exact în mijlocul străzii blocându-ne accesul în parcare. Asta însă n-a fost nimic pe lângă ce a urmat. Pe când îl filmam din dintr-o parte, întrebându-l retoric dacă nu are vreo legătură cu DMPA, Victor Iliescu a avut o ieşire violentă, specifică unui driopitec înţepat în dos de un tăun preistoric. S-a repezit isteric, m-a lovit mai întâi peste mâna cu care ţineam camera, după care a încercat din răsputeri s-o smulgă, s-o dizloce, răcnind că nu am voie să-l filmez (a reuşit să distrugă “doar” mecanismul de detaşare al ecranului camerei).

20150123114712 (1)20150123114712 (3)20150123114712 (4)20150123114712 (7)

Comportamentul abuziv al viceprimarului este in forma continuata. Pentru exemplificare un alt incident din mai 2013 chiar in sediul Primariei Predeal in prezenta functionarilor si a Primarului Liviu Cocos:

După retragerea viceprimarului cu apucături penale, am urmărit duba DMPA (care a coborât spre Râşnov) şi am reuşit să o oprim cu ajutorul Poliţiei la intrarea în Râşnov. Acolo, după multe parlamentări (cauzate şi de intervenţia telefonică a lui Bărbulescu care a fost aproape să-i convingă pe poliţişti că nu au dreptul să controleze duba pentru că “aşa e prevăzut în statutul DMPA”) slujbaşii DMPA au fost de acord să meargă la sediul Poliţiei Râşnov pentru verificări. Acolo s-a făcut un proces verbal, fotografii judiciare etc. şi s-a constatat că au fost capturaţi 6 câini, (toţi ilegal prin tranchilizare deşi hingherii au recunoscut că nu şi-au pus problema dacă sunt agresivi). Pentru tranchilizarea celor 6 câini, hingherii au tras asupra lor nu mai puţin de 11 seringi cu vetased (medicament veterinar stupefiant şi psihotrop conţinând ketamină, substanţă considerate drog de risc) cu ajutorul unei sarbacane ceea ce înseamnă fie că drogurile au rămas împroşcate pe domeniul public, fie că animalelor le-a fost inoculată o supradoză de ketamină (fără să fie combinată aşa cum spune legea şi prospectul vetased, cu atropină, xzlayină sau acepromazină ).
Între cei doi hingheri DMPA, de-acum celebrii (Buşe Ioan şi Darius Alexandru) îmbrăcaţi în uniforme ridicole împopoţionate cu tot soiul de embleme cu însemne naţionale (ilegale, atâta timp cât DMPA nu este o intituţie publică) Bărbulescu plantase şi-un “civil”, aşa zis medic veterinar, un tinerel subţire cu un zâmbet insistent-enigmatic care se potrivea ca nuca-n perete cu postura grotescă de cirac al unor indivizi certaţi cu legea. I-am explicat că s-a băgat într-o mizerie însă omul, spălat probabil pe creier de patronul său şi acolitul lui Bărbulescu (veterinarul Filip Alin) a continuat să zâmbească seren şi tâmp. La faţa locului s-a deplasat şi “directorul general” al DMPA Bărbulescu Flavius Dumitru cu un braţ de fiţuici aşezate strategic într-o mapă decorată c-o stemă color a “asociaţiei” cam cât capul lui de mare (stemă care reproduce în cel mai ilegal şi mai nesimţit mod simbolurile naţionale ale României). Bărbulescu s-a întreţinut cordial cu subcomisarul Tică, unul din cei mai mai mari specialişti în muşamalizat dosare cu DMPA de la poliţia Râşnov şi-a tot încercat să influenţeze redactarea procesului verbal.

WP_20150123_002WP_20150123_003WP_20150123_00818.1 r (1)

După tot episodul ăsta, câinii au fost duşi la Codlea, unde evident că nu ni s-a permis să asistăm la descărcarea şi adăpostiea câinilor. Urmează să facem un alt denunţ, pentru faptele din Predeal şi să indicăm şi procesul verbal ca mijloc de probă.

20150123154035 (1)

Share
3 Responses to "DMPA bântuie prin Predeal sub coordonarea unui huligan cu semnalmentele viceprimarului Victor Iliescu"
 • geo 28/01/2015 la 3:46 pm

  Abuzurile , musamalizarile , incalcarea legii si nesimtirea autoritatilor e un mod de viata in Romania ! Asta e tara in care traim si nu sunt ,,mandra ca sunt romanca ” !

 • VB 30/01/2015 la 5:28 pm

  Mda, si cand raspunzi asa cum ar trebui s-o faca orice om normal pus in fata unor asemenea agresiuni, tot tu esti sanctionat „legal”!

  BANDITISM INSTITUTIONALIZAT, asta e! Terorism de stat de cea mai joasa speta, de tip bolsevic!

 • Ju 10/02/2015 la 12:49 am

  Buna seara!
  Bruta si monstrul fara scrupule pe nume Darius Alexandru, mi-a fost meditator la matematica acum vreo 6-7 ani. A venit la vreo 2 luni dupa ce am incheiat colaborarea, la mine si la parintii mei acasa, sa ne ceara bani imprumut. Eu am un catel, la vremea aceea avea doar doi ani, care din clipa in care l-a vazut a inceput sa il maraie si sa il latre. El s-a declarat jignit si foarte uimit de comportamentul catelusei mele, deoarece a spus despre el ca este un mare iubitor de caini.
  Nu stiam la momentul respectiv cu ce se ocupa de fapt nenorocitul, pt ca daca stiam ii faceam viata un chin.
  Pana una alta, dus a fost cu banii nostrii, o suma destul de mare de altfel…
  Ma bucur ca am reusit sa aflu cate ceva despre el si o sa imi fac un scop din a-l repera pe nemernic si a-i face zilele absolut insuportabile!
  As aprecia infinit orice informatie despre el.
  Stiu unde sta mama lui dar din pacate nu cred ca m-ar ajuta s-o deranjez pe ea cu ceva…
  Va rog sa ma ajutati sa il gasesc pe nenorocit!

Leave a Reply: