Circul Las Vegas ”delectează” brașovenii cu o dresură uluitoare de huligani și racheți, executată fără dresor și fără gard de protecție!

Brașovenii interesați trebuie să știe că repertoriul Circului Las Vegas (campat în Bartolomeu până în 24 aprilie ) s-a îmbogățit recent cu cel puțin două dresuri de huligani și racheți, de un realism tulburător (adevărate pompe de adrenalină) oferite în mod gratuit, direct în stradă și fără gard de protecție, celor care privesc insistent sau filmează jalnicul coteț ambulant în care respectivul circ a înghesuit un leu bătrân și vreo patru tigrii.

http://animatime.ro/wp-content/uploads/2016/04/Foto-circ-1-e1461400438110.jpg

Prima ”dresură” debutează abrupt cu apariția unui derbedeu solid care face semne obscene apucându-se de organele genitale, înjură și amenință într-un limbă ciudată, un fel de ”esperanto” est european (un amestec de cehă, maghiară și română) după care sare pârleazul ce separă Circul de universul înconjurător și aleargă spre ”spectatori” cu intenția vădită de a le crăpa capetele.

Dacă scapi nevătămat, te poți delecta cu cel de-al doilea număr de dresură, executat de data asta direct pe carosabil de 2 sau 3 racheți într-un Fiat cu număr de Mureș, care, înjurându-te și amenințându-te, îți taie calea, cu aceeași intenție de a-ți crăpa capul sau de a-ți sparge fața.

În cazul în care se întreabă cineva care este secretul ”evoluției” circarilor ăstora de la stadiul de simplii contravenienți ”de menajerie” (care-și chinuie cuminți tigrii și leii ținându-i luni întregi în meschinele cuști de transport) la stadiul de huligani periculoși, de veritabili interlopi gata să te-amenințe, să te înjure sau să te agreseze în plină zi și în plină stradă, răspunsul e mai simplu decât pare:  Derbedeii ăștia itineranți își extrag tupeul din relația lor privilegiată cu autoritățile.

Învățați să primească pe loc autorizații dubioase de la Primăria Brașov (fără verificari sau întrebări) și de la DSVSA Brașov, obișnuiți să li se mușamalizeze timp de ani de zile ilegalitățile de către personaje de tristă amintire precum Costică Vlădilă de la DSVSA Brașov, învățați cu simulacrele de monitorizări și cu blândețea aproape maternă a Secției 2 de Poliție Brașov, obișnuiți să afle ”neoficial” de la oficialități că noi suntem singurii lor dușmani naturali, circarilor li s-a suit circul la cap și au început să ne confunde cu animalele din jalnica lor menajerie.

Share
One Response to "Circul Las Vegas ”delectează” brașovenii cu o dresură uluitoare de huligani și racheți, executată fără dresor și fără gard de protecție!"
 • Silvia Munteanu 23/04/2016 la 1:10 pm

  Circul este o afacere a unor indivizi care-si castiga mizerabila existenta din suferinta si umilinta animalelor, silindu-le sa traiasca in conditii improprii, nefiresti de existenta. Este ceva anacronic, ce nu-si mai are rostul in prezent. Insa indivizii obisnuiti sa traiasca usor pe spinarea bietelor animale nu lasa aceasta mizerabila afacere din mana. Lor le dau concursul autoritatile care le elibereaza autorizatiile.
  Obedienta celor care trebuie sa apere interele animalelor este condamnabila. DSV-ul trebuie sa apere intesele animalelor, nu sa se pozitioneaza de partea celor care umileasc si exploateaza bietele animale.
  Este de asteptat din partea ASNSVSA sa faca demersurile pentru propunerea unei legi pentru INTERZICEREA CIRCULUI si nici decum sa sprijine umilirea si relele tratamente ale animalelor in circuri, prin autorizatiile pe care le acorda si obedienta fata de cei ce supun animalele la umilinte si le lipsesc de conditiile firesti de existenta.
  Politia la randul ei trebuie sa apere libertatile si drepturile cetatenilor nicidecum huliganii.
  Nu va duceti copiii la CIRC, vremea CIRCULUI a trecut, asa cum a trecut vremea luptelor cu gladiatori..Copiii pot avea alte mijloace de informare si divertisment nu cele bazate pe suferinta si umilinta animalelor..Vi se pare firesc ca un LEU saa-si duca existenta intr-o cusca de transport???

Leave a Reply: